Sociale netværk er blevet et ekstremt stærkt værktøj til at kommunikere med mennesker fra hele verden, men samtidig er det blevet et tveægget sværd, hvormed man kan modtage kommentarer og meninger, som ville have været bedre ikke at have læst dem. . Men bare rolig, vi har løsningen.
Kunsten at blokere

Ville du være i stand til at slette nogen fra dit liv, så du ikke skulle se dem igen? Det er mere eller mindre hvad sociale netværk tillader ved hjælp af låse funktionerMen hvis ekstremistiske tiltag ikke er din ting, og du foretrækker noget mere politisk korrekt, som ikke tiltrækker for meget opmærksomhed, er du det rigtige sted.
Sådan skjules indlæg på Facebook

Den første ting, du kan gøre, er at skjule bestemte personer eller indlæg fra at blive vist i dit feed. Feedet er hovedsiden, hvor alle indlæg fra dine kontakter og sider, som du følger cascade vises, så ved at forhindre dem i at blive vist, vil du stoppe med at se dem.
Det er vigtigt at bemærke, at denne handling ikke er en blokering, så personen eller siden vil kunne fortsætte med at se dine billeder og indlæg som normalt. Du ville simpelthen udelukke, at deres opslag dukker op, hver gang du åbner Facebook. Træt af de svogerbeskeder? Vil du få den fan af dit rivaliserende hold til at forsvinde, som kun griner af dine nederlag? Mute-knappen fjerner mere end ét problem.
For at udføre denne handling har du tre muligheder til rådighed, og det er, at du kan skjule et indlæg punktlige og undgå lignende opslag (ifølge Facebook-algoritmen), stoppe med at se indlæg fra den konto i 30 dage o mute permanent til den pågældende person eller konto, så du aldrig modtager deres opslag igen (men du vil stadig være venner på Facebook).
For at vælge en af disse muligheder skal du blot klikke på ellipsen, som du finder i øverste højre hjørne af publikationen, og vælge den mulighed, du har brug for i det øjeblik.
Hvordan kan jeg fortryde en blokering?

Hvis du har skjult en publikation eller en kontakt, kan du altid fortryde ændringerne for at prøve det igen. For at gøre dette skal du få adgang til nyhedssektionens præferencer ved at klikke på den mulighed, du finder på Facebook-hovedsiden, i rullemenuen i den øverste højre pil.

blokere nogen på facebook
Hvis din tålmodighed er opbrugt, og du vil forhindre nogen i at kontakte dig eller høre fra dig med nogen form for publikation, er den mest radikale og effektive løsning at blokerer det så han ikke kan have nogen kontakt med dig. Som i tidligere muligheder skal du indtaste dine kontoindstillinger og få adgang til sektionen Beskyttelse og derefter ind Låse for at indtaste navnet på den kontakt, du vil blokere.
vi vil mødes igen

Endelig, hvis det du ønsker er at afslutte et venskab på god maner, kan du altid vælge muligheden for stop med at være venner. Denne mulighed giver ikke den anden person besked på noget tidspunkt, så du kan gøre det i hemmelighed. Du vil være den, der tager skylden, men du vil i det mindste holde op med at martyre dig selv, når du ser hendes luksuriøse og lykkelige liv med hendes indlæg. Du er holdt op med at være hans ven, men måske på et tidspunkt krydser dit liv igen i en simpel tagging af en meme.