Efterlad ingen ledetråde: Slet hele din Twitter-historik

Twitter

Måske har du spekuleret på, hvordan du sletter alle dine tweets. Det er noget, nogle mennesker gør regelmæssigt – hvad enten det er for at undgå at efterlade spor af alt, hvad de skriver online, eller blot for at rydde din tweet-historik og opdatere din profil. Uanset dine grunde, vil vi i dag forklare (i en video!), hvordan du sletter alle dine tweets og endda planlægger automatisk sletning, så de fjernes med jævne mellemrum.

Sådan sletter du din Twitter-historik

Det kan være kompliceret at slette hele din Twitter-historik, hvis du ikke ved hvordan. Der findes flere løsninger, så i dag forklarer vi, hvordan du bruger en af ​​dem (en gratis en, selvfølgelig) til at rydde op i din historik og planlægge automatiske sletninger. Se videoen.

Som du kan se, er de trin, du skal følge, ikke så komplicerede, men de går også gennem en sikkerhedskopi (selvfølgelig), så du kan gemme alle dine beskeder. Hvis du ikke er interesseret i at gemme noget, så gå til trin nummer 6:

  1. Gå til din Twitter-konto og gå ind i indstillingsmenuen.
  2. Gå til Indstillinger og privatliv.
  3. Vælg "Konto".
  4. Se i afsnittet Data og tilladelser efter muligheden "Dine Twitter-data".
  5. Indtast din adgangskode i "Download dine Twitter-data" og tryk på Bekræft for at downloade din sikkerhedskopi (et downloadlink vil blive sendt til din e-mail, når det er klar).
  6. Indtast din browser og besøg internettet tweetdelete.net
  7. Marker afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkårene for webstedet, og klik på den (iøjnefaldende) grønne "Log ind med Twitter"-knap.
  8. Du skal give tilladelse for at få adgang til din konto.
  9. Den vil indlæse en side, hvor du kan vælge, om du ønsker, at tweets, der er ældre end et bestemt tidspunkt (spænder fra en uge til et år), automatisk skal slettes.
  10. Under denne erklæring er der et felt til at markere for at slette alle dine tweets.
  11. Når det er lykkedes, skal du bare trykke på "Aktiver TweetDelete".

Og det er det. Alle dine spor på den blå fugls sociale netværk vil forsvinde, og du vil starte på en frisk med en ren konto . Husk, at ved at vælge det automatiske sletningstidspunkt giver du TweetDelete-tjenesten tilladelse til at handle på dine vegne med jævne mellemrum og fortsætte med at slette dine tweets, der er ældre end en bestemt dato.

Hvis du ønsker at tilbagekalde denne tilladelse , skal du gå tilbage til dine kontoindstillinger og tilbagekalde adgangen til TweetDelete under "Apps og enheder".


Tilføj som foretrukken kilde i Google